Vierde seizoen van Flikken Rotterdam begint vrijdag op NPO 1

Vierde seizoen van Flikken Rotterdam begint vrijdag op NPO 1
Bloedige overvallen, illegale handel en corruptie

Kijktip :

Op vrijdag 13 september keert Flikken Rotterdam eindelijk weer terug op de buis. Het vierde seizoen van de serie gaat dan van start, waarin de Rotterdamse rechercheurs het opnieuw flink voor de kiezen krijgen. Elke vrijdag is om 20.35 uur een nieuwe aflevering te zien.

Allerlei problemen
Het lijkt wel alsof de scenaristen zo veel mogelijk actuele problemen in de serie hebben gestopt: het politieteam krijgt te maken met crystal meth-dealers, keiharde mensenhandelaren, corruptie binnen het Openbaar Ministerie, illegale handel in groot wild en bloedige overvallen. Verder is er een bijzondere verhaallijn over een groepering die het internet als een uitvinding van de duivel ziet en het wil uitschakelen.

Vers bloed
Mocht dat laatste gebeuren, dan ontstaat er een enorme financiële ramp in Rotterdam. Gelukkig krijgt het team versterking: de nieuwe rechercheur Robin Garcia doet haar intrede. Vorig seizoen was ze al onder haar undercovernaam Charlie Oostzaan te zien in de serie. De rol wordt vertolkt door Joy Delima. Ook andere bekende gezichten als Mark van Eeuwen, Maartje van de Wetering, Huub Stapel en Cees Geel keren terug.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV