Tom Egbers zondag terug als presentator Eredivisie, maar stopt met Studio Voetbal

Tom Egbers zondag terug als presentator Eredivisie, maar stopt met Studio Voetbal
Presentator hersteld van hartinfarct

Nieuws :

Tom Egbers, één van de boegbeelden van NOS Studio Sport, zal aanstaande zondag voor het eerst dit seizoen de samenvattingen van de Eredivisie. Hij zal echter niet terugkeren als presentator van Studio Voetbal; dat lijkt hem vanwege zijn gezondheid niet verstandig.

Langzaam opbouwen
Afgelopen zomer werd Egbers op vakantie getroffen door een hartinfarct, waardoor hij een paar maanden rust moest nemen. De laatste tijd werkte hij echter aan zijn rentree, onder meer door een aantal keer het NOS Sportjournaal te presenteren, dat zo'n tien minuten duurt. Komende zondag staat hij langer voor de camera: de uitzending van NOS Studio Sport Eredivisie duurt ongeveer vijftig minuten.

Studio Voetbal
Het lijkt Egbers echter geen goed idee om op zondagavond laat ook nog Studio Voetbal voor zijn rekening te nemen. Die taak wordt definitief overgenomen door Sjoerd van Ramshorst, die Egbers de afgelopen periode al uitstekend verving. Egbers blijft echter beschikbaar voor de dagen waarop hij zich op één uitzending kan focussen. Volgende week presenteert hij ook de kwalificatieduels van het Nederlands elftal.

NOS Studio Sport-presentator Tom Egbers werd op 30 juli getroffen door een hartinfarct. Met ingang van komende zondag (6 oktober) zal hij terugkeren als presentator van NOS Studio Sport Eredivisie, wekelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tom Egbers zondag terug als presentator Eredivisie, maar stopt met Studio Voetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV