Woensdag in Steenrijk, straatarm: tropisch Bonaire en druilerig Hoorn

Woensdag in Steenrijk, straatarm: tropisch Bonaire en druilerig Hoorn
Flinke cultuurshock

Kijktip :

Deze week worden de uitersten in Steenrijk, straatarm niet alleen getypeerd door het budget van de families die van leven wisselen, maar ook door het weer. De verschillen hadden bijna niet groter kunnen zijn tussen het tropische Bonaire en het Noord-Hollandse Hoorn.

Minimaal budget
We maken kennis met de familie Hofland, die in luxe leeft op het tropische eiland Bonaire. In het Caribisch gebied hebben ze alles wat hun hartje begeert, maar in Steenrijk, straatarm verhuizen de tijdelijk naar het druilerige Hoorn. Kan de familie Hofland zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden en zijn ze voorbereid op een minimaal budget?

Luxe
Ook Cinthia en haar dochter staat een cultuurshock te wachten, want zij mogen een week doorbrengen op het kleurrijke en tropische Bonaire. Normaal gesproken moeten ze elke dag over de bodem van de spaarpot schrapen om aan de vaste lasten te voldoen, maar wat vinden ze ervan om alle luxe bij de hand te hebben? En kunnen ze hun zorgen even vergeten?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Steenrijk, straatarm: tropisch Bonaire en druilerig Hoorn of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen