Donderdag 28 mei in Mr. Frank Visser doet uitspraak: nieuwe auto met problemen

Donderdag 28 mei in Mr. Frank Visser doet uitspraak: nieuwe auto met problemen
Mr. Visser komt advies geven

Kijktip :

We hebben allemaal weleens een kat in de zak gekocht, maar als het om een auto gaat is het vaak net wat pijnlijker - vooral gezien de prijs van veel auto's. De twintigjarige Roelinka wilde graag een eigen autootje, maar na aanschaf bleek deze allerlei problemen te hebben.

Putten
Het is altijd een bijzonder moment voor een beginnend bestuurder: een nieuwe auto - wat in veel gevallen zelfs je eerste eigen wagentje is. De twintigjarige Roelinka heeft al enkele jaren haar rijbewijs, maar dan wordt ze verliefd op een mintgroene auto die te koop staat bij een garage in Putten. Samen met haar vader gaat ze de auto ophalen, maar het is al snel gedaan met de vreugde.

Mankementen
Niet lang nadat Roelinka de auto gekocht heeft, ontdekt ze namelijk een heleboel mankementen. Vader en dochter nemen contact op met de garagehouder, maar die wil van niks weten: hij voelt zich niet verantwoordelijk en weigert de problemen op te lossen. En dus wordt het hoog tijd dat mr. Visser onder de motorkap duikt. Presentator Viktor Brand gaat in gesprek met de partijen.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag 28 mei in Mr. Frank Visser doet uitspraak: nieuwe auto met problemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV