BN'ers gaan surfen in afvalrace Into the waves

BN'ers gaan surfen in afvalrace Into the waves
Nieuw reality-programma Veronica

In een nieuw avontuurlijk reality-programma van Veronica gaan negen BN'ers de strijd met elkaar aan in een surftrip van Zuid-Frankrijk naar Madeira. Onder anderen Tim Douwsma, Christina Curry en Donny Roelvink worden getest op hun surfskills door Nederlands kampioen surfen Kaspar Hamminga. Into the waves is vanaf 29 oktober te zien op Veronica.

Presentator van het programma is Kay Nambiar. Hij neemt de kandidaten mee op een back tot basic-surftrip, waarbij de BN'ers met elkaar leven, slapen en eten in surfbusjes. Ze reizen langs de Europese kust om erachter te komen wie zich uiteindelijk de beste surfer mag noemen.

Deze negen bekende Nederlanders gaan de uitdaging op de plank met elkaar aan: Chef’Special-zanger Joshua Nolet, model en influencer Nochtli Peralta Alvarez, tv-persoonlijkheid Donny Roelvink, presentatrice en actrice Sonja Silva, zanger en presentator Tim Douwsma, actrice en model Touriya Haoud, rapper en acteur Maurits ‘Negativ’ Delchot, tv-persoonlijkheid Christina Curry en acteur Miro Kloosterman.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV