Vrijdag 17 juli in We Want More: de allerlaatste audities

Vrijdag 17 juli in We Want More: de allerlaatste audities
Wie bereiken op het nippertje de halve finale?

Kijktip :

Na zes afleveringen komt er op vrijdag 17 juli een einde aan de auditieronde van de nieuwe zangwedstrijd We Want More. Welke kandidaten weten op het laatste moment nog een plekje in de halve finale te bemachtigen door de deskundige, vijfkoppige jury van hun talent te overtuigen?

Laatste kans
In deze aflevering krijgen de kandidaten een laatste kans om de halve finales te bereiken. Daarvoor moeten ze minstens vier 'I Want More's' van de jury ontvangen. Die bestaat uit Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes. De lat ligt echter hoog: de auditanten moeten tot het eind goed blijven presteren, want de juryleden mogen hun 'I Want More' tot het laatste moment intrekken.

100.000 euro
Als deze laatste auditie-aflevering achter de rug is, is het tijd voor de halve finales. Hierin mogen alle deelnemers die door zijn optreden, en uiteindelijk zullen er een aantal doorstromen naar de grote finale. Daar staat er een fantastische prijs te wachten op de winnaar: 100.000 euro. Die prijs kan door iedereen gewonnen worden, want We Want More kent een gevarieerd aanbod: van operazangers tot rockbands en van unieke solisten tot hele koren.

De laatste auditie-aflevering van We Want More is op vrijdag 17 juli om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 17 juli in We Want More: de allerlaatste audities of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen