A Few Good Men

A Few Good Men (1992)

You can't handle the truth!

[7,7 / 10]

A Few Good Men (1992)

Recensies van A Few Good Men

7,7 215.403 stemmen
3,6 1.804 stemmen

A Few Good Men kijken

SD Kopen € 10,99
HD Kopen € 12,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd -
Bluray € 13,99

A Few Good Men TRAILER

A Few Good Men SYNOPSIS

Jack Nicholson, Tom Cruise en Demi Moore spelen in deze film over twee mariniers die in hechtenis genomen zijn in verband met moord.

De succesvolle Navy-advocaat Daniel Kaffee wordt aangesteld om twee mariniers te verdedigen. De mariniers, Louden Downey en Harold Dawson, zijn in voorlopige hechtenis genomen in verband met de moord op marinier William Santiago. Zoals gewoonlijk wil Kaffee het op een akkoordje gooien met de tegenpartij, maar zijn confrère Joanne Galloway bespeurt een samenzwering. De twee verdachten blijven aanvankelijk stoïcijns onder de aantijgingen, maar tijdens een kruisverhoor onthullen ze dat hen werd opgedragen een 'Code Rood' uit te voeren op Santiago. Kaffee's grootste opponent is echter kolonel Nathan Jessep die de hele kwestie liever in de doofpot wil stoppen.

ACTEURS IN A Few Good Men

Tags: moord, advocaat, joanne, film, mariniers, cruise, voorlopige hechtenis, santiago, rood, hechtenis, code-rood, marinier, verdachten, nathan, demi moore, tom cruise, jack nicholson, gooien, a few good men, doofpot

A Few Good Men NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.