Apocalypse Now Redux

Apocalypse Now Redux (2001)

I love the smell of napalm in the morning

[8.5 / 10]

Apocalypse Now Redux (2001)

Recensies van Apocalypse Now Redux

8.5 665.371 stemmen

Apocalypse Now Redux kijken

Streamen 9,99 per maand
SD Kopen 9.99
HD Kopen 9.99
SD Huren 3.99
HD Huren 3.99
SD Kopen 7.99
HD Kopen 10.99
SD Huren 2.99
HD Huren 4.19
SD Kopen 7.99
HD Kopen 9.99
SD Huren 2.99
HD Huren 3.99

Apocalypse Now Redux TRAILER

Apocalypse Now Redux SYNOPSIS

Captain Benjamin L. Willard wordt tijdens de Vietnam oorlog aangesteld om de verloren geraakte Kolonel Kurtz op te sporen. Kurtz houdt zich ergens in de bossen van Cambodja op waar hij een eigen kolonie heeft gesticht. Willard gaat hem per boot zoeken waarbij hij gezelschap krijgt van een markant groepje soldaten: een jongeling, een neuroot, een oudere kaptein en een surfer die beter thuis had kunnen blijven. Hun zoektocht brengt hen langs de meest vreemde plekken en vreemde figuren. Langzaam beginnen zij de ellende van de oorlog te doorzien. Voor ze het weten is het meer een kwestie van overleven dan van het vinden van Kurtz.

In 2001 werd deze klassieker aangevuld met tot dan toe ongebruikt oorspronkelijk beeldmateriaal en gemonteerd tot de versie die Coppola oorspronkelijk voor ogen had gestaan. Onder andere is een scène toegevoegd over een Franse aristocratische familie, die er nog een soort privékolonie op na houdt. Deze ongeveer een uur langere en uitgebreide versie verscheen onder de titel Apocalypse Now Redux.

De film kent vele indrukwekkende scènes gesteund door memorabel acteerwerk van Martin Sheen, Robert Duvall een piepjonge Laurence Fishburne en natuurlijk Marlon Brando.