Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (2019)

Avenge the fallen.

[8,8 / 10]

Nu in de bioscoop

Avengers: Endgame (2019)

Recensies van Avengers: Endgame

8,8 408.623 stemmen
3,9 558 stemmen

Avengers: Endgame kijken

Bioscoop Vanaf 24-04-2019

Avengers: Endgame TRAILER

Avengers: Endgame SYNOPSIS

Avengers: Endgame is een nieuwe Amerikaanse superheldenfilm van Marvel Studios, geregisseerd door Anthony en Joe Russo. De film is het vervolg op Avengers: Infinity War uit 2018 en is achtereenvolgend achter elkaar gefilmd. Deze superheldenfilm zit vol met bekende acteurs en actrices. Hoofdrollen zijn er onder andere voor met Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Mark Ruffalo.

Na de gebeurtenissen in 'Avengers: Infinity War' hebben de superhelden een grote dreun gekregen. Hun gezamenlijke grote aartsvijand Thanos is erin geslaagd om alle Infinity Stones te bemachtigen en heeft daarbij de helft van al het leven uitgewist. De overlevende helden, en met name de Avengers, hebben echter zeer weinig tijd om te rouwen om hun vrienden en familie. Ze krijgen namelijk hulp aangeboden van onder meer Ant-Man en Captain Marvel. Deze bonte groep superhelden slaan de handen in elkaar om Thanos alsnog te kunnen verslaan.

ACTEURS IN Avengers: Endgame

Tags: film, overlevende, miljarden, scarlett johansson, superhelden, doden, jeremy renner, mark ruffalo, johansson, hulp, ant man, familie, geslaagd, marvel, avengers, infinity war, superheldenfilm

MEER Avengers: Endgame

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.