Bienvenue chez les Ch'tis

Bienvenue chez les Ch'tis (2008)

A comedy sensation!

[7,1 / 10]

Bienvenue chez les Ch'tis (2008)

Recensies van Bienvenue chez les Ch'tis

7,1 36.520 stemmen
3,5 915 stemmen

Bienvenue chez les Ch'tis kijken

SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Bienvenue chez les Ch'tis TRAILER

Bienvenue chez les Ch'tis SYNOPSIS

Bienvenue chez les Ch'tis (Alternatieve titel: Welcome to the Sticks) is een Franse komediefilm uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Dany Boon. Met in de hoofdrol Kad Merad, Dany Boon en Anne Marivin.

De film gaat over Philippe Abrams. Hij is postdirecteur in Salon-de-Provence. Hij is getrouwd met Julie, wiens depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden van Frankrijk. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, vreselijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft, niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

ACTEURS IN Bienvenue chez les Ch'tis

Tags: frankrijk, vrouw, documentaire, productie, chimpansee, verhuizen, jungle, ivoorkust, oeganda, buien, tewerkgesteld, onmogelijk, regio, noorden, chimpansees, kad merad, salon, welcome, familie, chimpanzee, in de jungle, plezier
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.