Bienvenue chez les Ch'tis

Bienvenue chez les Ch'tis (2008)

A comedy sensation!

[7,1 / 10]

Bienvenue chez les Ch'tis (2008)

Recensies van Bienvenue chez les Ch'tis

7,1 36.298 stemmen
3,5 903 stemmen

Bienvenue chez les Ch'tis kijken

Eén
Morgen 21:25 uur
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Bienvenue chez les Ch'tis TRAILER

Bienvenue chez les Ch'tis SYNOPSIS

Bienvenue chez les Ch'tis (Alternatieve titel: Welcome to the Sticks) is een Franse komediefilm uit het jaar 2008. Deze productie is geregisseerd door Dany Boon. Met in de hoofdrol Kad Merad, Dany Boon en Anne Marivin.

De film gaat over Philippe Abrams. Hij is postdirecteur in Salon-de-Provence. Hij is getrouwd met Julie, wiens depressieve buien hem het leven haast onmogelijk maken. Om zijn vrouw een plezier te doen probeert hij zich te laten overplaatsen naar de Côte d'Azur. Maar zijn plannetje mislukt en als straf wordt hij tewerkgesteld in Bergues, een boerendorpje in het noorden van Frankrijk. Abrams staat allerminst te popelen om naar deze, in zijn ogen, vreselijke regio te verhuizen. Al snel blijkt dat het beeld dat hij van het noorden heeft, niet helemaal strookt met de werkelijkheid.

ACTEURS IN Bienvenue chez les Ch'tis

Dany Boon
Als: Antoine Bailleul
Kad Merad
Als: Philippe Abrams
Philippe Duquesne
Als: Fabrice Canoli
Line Renaud
Als: Madame Bailleul
Zoé Félix
Als: Julie Abrams
Tags: frankrijk, vrouw, documentaire, productie, chimpansee, verhuizen, jungle, ivoorkust, oeganda, buien, tewerkgesteld, onmogelijk, regio, noorden, chimpansees, kad merad, salon, welcome, familie, chimpanzee, in de jungle, plezier