Bridge to Terabithia (2007)

Close your eyes, but keep your mind wide open

[7.2 / 10]

Bridge to Terabithia (2007)

Recensies van Bridge to Terabithia

7.2 158.312 stemmen

Bridge to Terabithia kijken

SD Kopen € 3.99
SD Huren € 3.99
SD Kopen € 17.99
HD Kopen € 17.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

Bridge to Terabithia TRAILER

Bridge to Terabithia SYNOPSIS

Jesse Aaron is de meest snelle jongen van zijn klas. Wanneer er een nieuw meisje, genaamd Leslie Burke, bij hem in de buurt komt wonen besluit hij om vrienden met haar te worden. De familie van haar is een beetje vreemd maar door Leslie leert Jesse allemaal nieuwe dingen over zichzelf en ziet hij dingen die hij voorheen niet zag. Maar staat hij hierdoor ook sterk genoeg om zich door een ernstig drama te slaan?

Bridge to Terabithia is een Amerikaanse familie- en avonturenfilm uit het jaar 2007. Met Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb en Lauren Clinton in de hoofdrol.

De avontuurlijke familiefilm 'Bridge to Terabithia' is de verfilming van het bekroonde boek van Katherine Paterson, over twee kinderen die hun eigen fantasiewereld verzinnen. Deze door Disney geproduceerde film, werd geregisseerd door Gabor Csupo die samen met zijn ex-vrouw Arlene Klasky verantwoordelijk was voor cartoonseries als Rugrats ('Ratjetoe'), The Wild Thornberrys ('Expeditie Berenklauw') en "Duckman". Csupo had dus voornamelijk ervaring op animatiegebied voordat hij met Bridge to Terabithia zijn live action regiedebuut maakte. Gelukkig kon hij rekenen op de steun van een aantal ervaren crewleden, die ook hadden meegewerkt aan de soortgelijke fantasyfilm 'The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe'.