Brugklas - de Tijd van M'n Leven

Brugklas - de Tijd van M'n Leven (2019)

[6,7 / 10]

Brugklas - de Tijd van M'n Leven (2019)

Brugklas - de Tijd van M'n Leven gratis kijken

Zappbios: Brugklas, de tijd van m'n leven AVROTROS Nola is zwaar de pineut wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy, een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen... Maar is dit nog wel wat Nola wil?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Brugklas - de Tijd van M'n Leven

6,7 99 stemmen

Brugklas - de Tijd van M'n Leven kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99

Brugklas - de Tijd van M'n Leven TRAILER

Brugklas - de Tijd van M'n Leven SYNOPSIS

Brugklas - De Tijd van M'n Leven is een Nederlandse familie- en dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Raymond Grimbergen. Hoofdrollen worden vertolkt door Niek Roozen, Vincent Visser en Sterre van Woudenberg.

Deze film gaat over Nola die zwaar de klos is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet, boosheid en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op schoolkamp. Hier maakt natuurlijk de populaire Fenna dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola helemaal ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy, een jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen. Maar is deze situatie nog wel wat Nola wil?

ACTEURS IN Brugklas - de Tijd van M'n Leven

Tags: school, visser, productie, film, kamp, brugklas, verdriet, hoek, video, woudenberg, hulp, familie, jaloezie, zwaar, schoolkamp