Catwoman

Catwoman (2004)

CATch Her In IMAX

[3,3 / 10]

Catwoman (2004)

Recensies van Catwoman

3,3 105.483 stemmen
2,2 1.189 stemmen

Catwoman kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
Dvd € 7,88

Catwoman TRAILER

Bekijk hier de trailer van Catwoman

Catwoman SYNOPSIS

Catwoman is een Amerikaanse en Australische actie- en fantasiefilm uit het jaar 2004. De film is geregisseerd door Pitof. Met Halle Berry, Sharon Stone en Benjamin Bratt in de hoofdrol.

De volgzame werknemer Patience Philips werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf. Als Patience er onverwachts achter omt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel, dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze bijzonder gevaarlijk, onberekenbaar, en heeft ze vlijmscherpe klauwen.

ACTEURS IN Catwoman

Tags: actie, kat, philips, vrouw, ontwerpster, film, geheim, snelheid, bijwerkingen, werknemer, phillips, 2004, katten, kwaad, gevaarlijk, dood, halle berry, sharon stone, benjamin bratt, wilde kat, producten