Daybreakers

Daybreakers (2009)

The battle for blood begins.

[6,5 / 10]

Daybreakers (2009)

Recensies van Daybreakers

6,5 116.829 stemmen
3,1 1.523 stemmen

Daybreakers kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 6,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 1,99
HD Huren € 2,99
Dvd € 4,05

Daybreakers TRAILER

Bekijk hier de trailer van Daybreakers

Daybreakers SYNOPSIS

Daybreakers is een sciencefiction-horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill.

Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een klopjacht geopend op de weinig overgebleven mensen. Intussen werkt onderzoeker Edward Dalton (Ethan Hawke) aan een oplossing om de mens te redden van zijn ondergang. De tijd dringt en de strijd lijkt verloren totdat hij de Audrey (Claudia Karvan), een overlevende, ontmoet.

ACTEURS IN Daybreakers

Tags: klopjacht, training, horrorfilm, overlevende, virus, edward, onderzoeker, oplossing, redden, poets, 1989, dalton, sam neill, ethan hawke, willem dafoe, claudia karvan, dead poets society, training day, before sunset, sciencefiction

Daybreakers NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.