Daybreakers

Daybreakers (2009)

The battle for blood begins.

[6,5 / 10]

Daybreakers (2009)

Recensies van Daybreakers

6,5 115.981 stemmen
3,1 1.523 stemmen

Daybreakers kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 6,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Huren € 1,99
HD Huren € 2,99

Daybreakers TRAILER

Bekijk hier de trailer van Daybreakers

Daybreakers SYNOPSIS

Daybreakers is een sciencefiction-horrorfilm en werd geschreven en geregisseerd door de Australische tweelingbroers Michael en Peter Spierig. De hoofdrollen worden vertolkt door Ethan Hawke, Willem Dafoe en Sam Neill.

Horrorfilm waarin Ethan Hawke de mens probeert te redden van zijn ondergang, nadat een virus bijna iedereen in vampieren heeft veranderd. Een virus heeft in 2019 het merendeel van de mensen veranderd in vampieren. Doordat de bloedvoorziening ontoereikend begint te worden, is een klopjacht geopend op de weinig overgebleven mensen. Intussen werkt onderzoeker Edward Dalton (Ethan Hawke) aan een oplossing om de mens te redden van zijn ondergang. De tijd dringt en de strijd lijkt verloren totdat hij de Audrey (Claudia Karvan), een overlevende, ontmoet.

ACTEURS IN Daybreakers

Ethan Hawke
Als: Edward Dalton
Sam Neill
Damien Garvey
Als: Senator Westlake
Claudia Karvan
Als: Audrey Bennett
Harriet Minto-Day
Als: Lisa Barrett
Tags: klopjacht, training, horrorfilm, overlevende, virus, edward, onderzoeker, oplossing, redden, poets, 1989, dalton, sam neill, ethan hawke, willem dafoe, claudia karvan, dead poets society, training day, before sunset, sciencefiction

MEER Daybreakers