De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond (2023)

[4.7 / 10]

Nu in de bioscoop

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond (2023)

Recensies van De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

4.7 26 stemmen

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond kijken

Bioscoop Vanaf 30-09-2023

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond TRAILER

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond SYNOPSIS

Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. De Pieten willen Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten. Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw.

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond is een Nederlandse familiefilm uit het jaar 2023. Deze productie is geregisseerd door
Lucio Messercola. Met Chris Tates, Stef de Reuver, Wes Mutsaars, Fenna Ramos, Hans Klok, René Froger, Joshua Albano, Robert ten Brink, Noah Ganahl, Sara Robben, Martien Meiland, Eva Jinek, Giovanni Caminita, Stefania, Royce de Vries, Maxim Froger, Justin Swagerman en Roy Donders.

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond VIDEOS