Dracula Untold

Dracula Untold (2014)

The Legend is Born

[6,3 / 10]

Dracula Untold (2014)

Recensies van Dracula Untold

6,3 164.782 stemmen
2,9 802 stemmen

Dracula Untold kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99

Dracula Untold TRAILER

Dracula Untold SYNOPSIS

Dracula Untold is een Amerikaanse en Japanse actie- en fantasyfilm uit het jaar 2014. Het verhaal is gebaseerd op dat de roman Dracula van de Ierse schrijver Bram Stoker. Het gaat over de oorsprong van de man die uiteindelijk Graaf Dracula zou worden. Met een belangrijke hoofdrol voor de Britse acteur Luke Evans.

De jonge prins Vlad Tepes leidt samen met zijn gezin een gelukkig leven en heerst over een klein koninkrijk. Wanneer de door hem gevestigde vrede wordt bedreigd door een moordlustige sultan, reist Vlad af naar Broken Tooth, waar hij een oeroude tovenaar tegenkomt. De twee sluiten een deal: de prins krijgt de kracht en snelheid om zijn vijanden te vernietigen, maar zal daardoor een onstilbare dorst naar menselijk bloed hebben. Hij wordt daarbij de eerste vampier die de wereld ooit gezien heeft: beter bekend als Dracula.

ACTEURS IN Dracula Untold

Tags: actie, dorst, prins, horrorfilm, snelheid, vernietigen, bloed, koninkrijk, graaf, acteur, roman, schrijver, gezin, sultan, vampier, vijanden, dracula, vrede, luke evans, broken, deal, tovenaar, gelukkig
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.