Dumbo (live-Action)

Dumbo (live-Action) (2019)

The One...The Only...The FABULOUS...

[6,4 / 10]

Dumbo (live-Action) (2019)

Recensies van Dumbo (live-Action)

6,4 35.093 stemmen
3,2 265 stemmen

Dumbo (live-Action) kijken

SD Kopen € 13,99
HD Kopen € 16,99
SD Kopen € 14,99
HD Kopen € 17,99
SD Kopen € 15,99
HD Kopen € 19,99
SD Kopen € 13,99
HD Kopen € 16,99

Dumbo (live-Action) TRAILER

Dumbo (live-Action) SYNOPSIS

Disney's nieuwe live-action speelfilm Dumbo draait om Holt Farrier, gespeeld door Colin Farrell. Hij is een oorlogsveteraan en voormalig circusartiest uit Kentucky, wiens leven totaal van de rails is door een dramatische oorlog. Circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito) stelt hem aan om te zorgen voor een pasgeboren olifantje dat bijzonder grote oren heeft en daarom uitgelachen wordt in een toch al slecht draaiend circus. Maar als zijn kinderen, MIlly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins), erachter komen dat Dumbo kan vliegen, komen de nieuwe eigenaar van het circus, V.A. Vandemere (Michael Keaton) en trapezeartiest Colette Marchant (Eva Green) met een plan om van Dumbo een act te maken; een grote vliegende superster.

ACTEURS IN Dumbo (live-Action)

Tags: oorlog, oorlogsveteraan, live, circus, oren, olifanten, baby-olifant, colin, kentucky, disney+, speelfilm, kinderen, colin farrell, michael keaton, danny devito, live-action, dumbo

Dumbo (live-Action) VIDEOS


Dumbo (live-Action) NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.