Focus

Focus (2015)

Never Drop The Con

[6,6 / 10]

Focus (2015)

Recensies van Focus

6,6 224.696 stemmen

Focus kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
HD Kopen € 8,99
Dvd € 8,99
Bluray € 9,99

Focus NIEUWS

Focus TRAILER

Bekijk hier de trailer van Focus

Focus SYNOPSIS

Focus is een Amerikaanse komedie- en misdaadfilm uit het jaar 2015. Deze film is geregisseerd door Glenn Ficarra en John Requa (Crazy, Stupid, Love). Met Will Smith, Margot Robbie, BD Wong en Rodrigo Santoro in de hoofdrol.

Deze film gaat over Nicky (Will Smith). Hij is een meester op het gebied van misleiding, die een relatie krijgt met de nieuwbakken oplichtster Jess (Margot Robbie). Terwijl hij haar de fijne kneepjes van het vak leert, ziet hij in haar een groot risico en verbreekt de relatie. Drie jaar later duikt zijn voormalige vlam, nu een volleerde femme fatale, op in Buenos Aires, tijdens een lucratieve autorace. Nicky speelt een gevaarlijk spel, maar Jess gooit al zijn plannen in de war waardoor de doortrapte oplichter volledig van de wijs raakt. En dit met alle gevolgen van dien.

ACTEURS IN Focus

Tags: wolf, buenos aires, film, spel, buenos, levensgevaarlijk, meester, morris, autorace, komedie, relatie, oplichter, gevaarlijk, santoro, will smith, rodrigo, misleiding, rodrigo santoro, margot robbie, crazy stupid love, sexy, bd wong
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier