Forushande

Forushande (2016)

[7,7 / 10]

Forushande (2016)

Forushande gratis kijken

The Salesman NTR Drama. Emad en Rana betrekken een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. De vorige bewoonster van het appartement lijkt overhaast vertrokken. Wanneer een vreselijk voorval Rana treft, blijkt de achtergrond van de vorige huurster hier iets mee te maken te hebben. Emads zoektocht om te achterhalen wat er precies is gebeurd, zal het leven van het jonge koppel dramatisch veranderen.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Forushande

7,7 56.991 stemmen

Forushande kijken

SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
HD Huren € 2,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 12,99

Forushande NIEUWS

Forushande TRAILER

Bekijk hier de trailer van Forushande

Forushande SYNOPSIS

Forushande (Alternatieve titel: The Salesman) is een Franse en Iraanse drama- en thriller uit het jaar 2016. De hoofdrollen worden vertolkt door Shahab Hosseini, Taraneh Alidoosti en Babak Karimi.

Emad en Rana betrekken een nieuw appartement in Teheran nadat hun eigen woning door werkzaamheden dreigt in te storten. Ze verhuizen naar een nieuw appartement in het centrum van Teheran. Door een incident dat verband houdt met de vorige huurder zal het leven van het jonge paar echter drastisch veranderen.

De film Forushande of The Salesman werd in Cannes bekroond voor Beste Scenario en Beste Acteur (Shahab Hosseini) en won de World Cinema Amsterdam Publieksprijs. Regisseur Ashgar Farhadi komt na A Separation (winnaar van Gouden Beer, Golden Globe en Oscar) en Le Passé met een zowel ingetogen als spannend drama dat het hedendaagse Iran een spiegel voorhoudt en zich afvraagt wat wraak is.

ACTEURS IN Forushande


Forushande VIDEOS