Hairspray

Hairspray (2007)

Get ready for something big July 20th!

Hairspray (2007)

Hairspray kijken

SD Kopen € 9.99
HD Kopen € 9.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 2.99
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 7.99
HD Kopen € 7.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99

Hairspray NIEUWS

Hairspray TRAILER

Bekijk hier de trailer van Hairspray

Hairspray SYNOPSIS

In deze Grease-achtige musical komt een mollige tiener tegen de verwachtingen in terecht bij een dansshow op tv

Begin jaren zestig droomt iedere tiener ervan om te dansen op tv in The Corny Collins Show. De mollige Tracy Turnblad wil het nog het liefst van iedereen. Ze laat zich niet stoppen door haar figuur, want zij is een geboren danseres. Met haar tomeloze enthousiasme en hippe danspasjes weet ze een plaatsje in de show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ’dance queen’ Amber von Tussle.

Als Ambers vriendje Link Larkin ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Auto Show te mogen dragen. Ze zetten alles op het spel, zo lang het haar maar goed blijft zitten.

In 1988 schreef en regisseerde de eigenzinnige John Waters de muzikale komedie ’Hairspray’ met een toen nog dikke Ricky Lake in de hoofdrol, die later bekend werd met haar eigen talkshow. Jaren later werd er een Broadway musical van ’Hairspray’ gemaakt en negen Tony Awards verder was het tijd voor een nieuwe verfilming.

Regisseur Adam Shankman (’The Pacifier’) tekende voor de regie en kreeg een aanzienlijke cast bijeen met rollen voor Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Queen Latifah en een onherkenbare John Travolta als de gezette moeder van Tracy Turnblad.