Hellboy II: The Golden Army

Hellboy II: The Golden Army (2008)

Believe it or not - he's the good guy

[7 / 10]

Hellboy II: The Golden Army (2008)

Recensies van Hellboy II: The Golden Army

7 238.776 stemmen
3,3 1.619 stemmen

Hellboy II: The Golden Army kijken

Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 6,99
SD Huren € 1,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
HD Huren € 4,29
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand

Hellboy II: The Golden Army TRAILER

Hellboy II: The Golden Army SYNOPSIS

Hellboy II: The Golden Army is een Amerikaanse film uit 2008. De film is het vervolg op de film Hellboy uit 2004, en net als die film een verfilming van de Hellboy-stripreeks van Dark Horse Comics. De film is geregisseerd door Guillermo del Toro, die eerder hoge ogen gooide met zijn meesterlijke 'Pan's Labyrinth'. Ron Perlman vertolkt wederom de rol van Hellboy.

De moedigste en hardste superheld van de wereld moet het opnemen tegen een genadeloze dictator en zijn brute rovers. Ja, hij is gewelddadig. Ja, hij heeft ook horens. En ja, hij wordt soms verkeerd begrepen. Maar als er een klus geklaard moet worden, moet je wel bij Hellboy zijn. Met zijn team van het Bureau voor Paranormale Research en Defensie, z'n pyrokinetische vriendin Liz, de empathische vismens Abe en protoplasma-mysticus Johann reist het team van het BPRD heen en weer tussen de oppervlakte en de onzichtbare magische wereld, waar fantasiewezens tastbaar worden. En Hellboy, met beide werelden bekend maar in geen van beide geaccepteerd, moet kiezen tussen zijn vertrouwde leven en een onbekende toekomst die lonkt.

ACTEURS IN Hellboy II: The Golden Army

Ron Perlman
Als: Hellboy
Selma Blair
Als: Liz Sherman
Doug Jones
Als: Abe Sapien
John Alexander
Als: Johann Krauss
James Dodd
Als: Johann Krauss
Tags: defensie, superheld, onzichtbare, research, golden, 2004, gewelddadig, dictator, pans, mexicaan, team, toekomst, labyrinth, hellboy, guillermo del toro

MEER Hellboy II: The Golden Army