Het Leven Is Vurrukkulluk

Het Leven Is Vurrukkulluk (2018)

Naar Het Boek Van Remco Campert

[5,2 / 10]

Het Leven Is Vurrukkulluk (2018)

Recensies van Het Leven Is Vurrukkulluk

5,2 188 stemmen
1,9 68 stemmen

Het Leven Is Vurrukkulluk kijken

Huren -
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 14,99

Het Leven Is Vurrukkulluk TRAILER

Het Leven Is Vurrukkulluk SYNOPSIS

Het Leven Is Vurrukkulluk is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Frans Weisz ('Het Vermoorde Theater' en 'Storm in Mijn Hoofd'). De hoofdrollen worden vertolkt door Géza Weisz, Reinout Scholten van Aschat en Romy Louise Lauwers.

Tijdens een prachtige lentedag zijn de twee beste vrienden, Mees (Reinout Scholten van Aschat) en Boelie (Géza Weisz) samen in het Vondelpark. Wat een doodnormale dag lijkt te worden, verandert wanneer ze de jonge en mooie Panda (Romy Louise Lauwers) ontmoeten. Waar de hitte in het Vondelpark lijkt te stijgen, ontbreekt deze bij het lang getrouwde stel Etta en Ernst-Jan. Ernst-Jan verdenkt Etta van overspel en heeft zo zijn eigen ideeën over hoe hij haar moet betrappen. In het laatste liefdesverhaal kruisen de paden van Rosa en Kees, oude geliefden, na decennia onverwacht weer. Voorzichtig als een mooie Amsterdamse lentedag lijkt hun liefde opnieuw op te bloeien.

ACTEURS IN Het Leven Is Vurrukkulluk

Tags: theater, panda, productie, hitte, storm, liefde, scholten, mees, ernst, reinout scholten van aschat, komedie, kruisen, vondelpark, geliefden, frans weisz, romantische komedie, Amsterdamse