Judas and the Black Messiah

Judas and the Black Messiah (2021)

A Film By Shaka King

[7,5 / 10]

Nu in de bioscoop

Judas and the Black Messiah (2021)

Recensies van Judas and the Black Messiah

Door Niels van Arkel
7,5 54.579 stemmen

Judas and the Black Messiah kijken

SD Huren € 14,99
HD Huren € 14,99
Bioscoop Vanaf 17-06-2021
SD Huren € 14,99
HD Huren € 14,99

Judas and the Black Messiah NIEUWS

Judas and the Black Messiah TRAILER

Judas and the Black Messiah SYNOPSIS

Het verhaal speelt zich af in 1968. Dan wordt de jonge, charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de afdeling Illinois van de Black Panther Party, een partij die een eind wil maken aan het politiegeweld en de moord op zwarten en strijdt voor vrijheid en zelfbepaling binnen de zwarte gemeenschap. Hampton inspireert een hele generatie om in actie te komen tegen onderdrukking, waardoor hij door de regering, de FBI en de politie van Chicago als een bedreiging wordt gezien. De autoriteiten willen de hevige revolutie de kop indrukken en gebruiken vervolgens William O'Neal als infiltrant om Hampton het zwijgen op te leggen.

Judas and the Black Messiah is een Amerikaanse biografische dramafilm uit het jaar 2021. Deze productie is geregisseerd door Shaka King (bekend van de film 'Newlyweeds'). De hoofdrollen worden vertolkt door Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield en Jesse Plemons.

Deze dramafilm is voor de Oscars 2021 onder andere genomineerd voor Best Picture, Best Director voor Shaka King, Best Lead Actor voor LaKeith Stanfield, Best Supporting Actor voor Daniel Kaluuya, Best Supporting Actress voor Dominique Fishback en Best Original Screenplay.

ACTEURS IN Judas and the Black Messiah


Judas and the Black Messiah VIDEOS

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier