Knielen op een Bed Violen

Knielen op een Bed Violen (2016)

Een film van Ben Sombogaart

[5,9 / 10]

Knielen op een Bed Violen (2016)

Recensies van Knielen op een Bed Violen

5,9 566 stemmen

Knielen op een Bed Violen kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Film1 Drama
maandag 26 april 08:35 uur
Film1 Premiere
donderdag 29 april 06:30 uur
Streamen € 9,99 per maand
SD Kopen € 3,99
HD Kopen € 3,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 8,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 9,99
Bluray € 9,99

Knielen op een Bed Violen NIEUWS

Knielen op een Bed Violen TRAILER

Knielen op een Bed Violen SYNOPSIS

Het verhaal gaat over de jeugdliefdes Hans en Margje Sievez. Zij leiden een gelukkig gezinsleven op hun kwekerij. Beiden zeer werken hard om het bedrijf gezond te houden, maar hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar houdt ze sterk. Op een dag komt Hans de prediker Jozef Mieras tegen die hem over God vertelt en daarmee de herinneringen aan zijn strenggelovige opvoeding aanwakkert. Als hij vervolgens een diep religieuze ervaring beleeft, is hij ervan overtuigd in direct contact met God te hebben gestaan. Terwijl Hans steeds verder in de macht van de sekte lijkt weg te glijden, kan Margje weinig meer dan toekijken hoe de liefde van haar leven langzaam maar zeker verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Knielen op een Bed Violen is een Nederlandse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Ben Sombogaart (bekend van de films 'Bride Flight' en 'De Storm'). De hoofdrollen worden vertolkt door Barry Atsma en Noortje Herlaar.

ACTEURS IN Knielen op een Bed Violen

Tags: sneeuw, tweeling, leiden, productie, films, regisseur, storm, liefde, opvoeding, acteur, verfilming, sekte, god, project, spijkerbroek, flight, langzaam, glijden, Barry Atsma, hans, zon, jozef, boek, ben sombogaart, jan siebelink, noortje herlaar, paul verhoeven, bed, contact, bride flight, de tweeling, personage, drama, gezond, gelukkig
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier