The Light between Oceans

The Light between Oceans (2016)

Breathtaking!

[7,2 / 10]

The Light between Oceans (2016)

The Light between Oceans gratis kijken

The light between oceans NTR In deze meeslepende film ontmoeten we vuurtorenwachter Tom en zijn vrouw Isabel. De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw ontmoeten op het vasteland. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van The Light between Oceans

7,2 55.194 stemmen

The Light between Oceans kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
BBC Two
zondag 6 februari 01:45 uur
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 10,99
SD Kopen € 11,99
HD Kopen € 13,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,99
Bluray € 12,99

The Light between Oceans NIEUWS

The Light between Oceans TRAILER

The Light between Oceans SYNOPSIS

The Light Between Oceans is een romantische dramafilm uit het jaar 2016. Deze film is geregisseerd door Derek Cianfrance. De hoofdrollen worden vertolkt door Michael Fassbender, Alicia Vikander en Rachel Weisz.

Deze film speelt zich af in het jaar 1918. Tom Sherbourne (Michael Fassbender) is een oorlogsveteraan van de Eerste Wereldoorlog. Na de wrede oorlog zoekt hij rust en vindt deze wanneer hij een aanstelling accepteert als vuurtorenwachter op een eiland in West-Australië, waar verder niemand woont. Na enige tijd trouwt hij met Isabel (Alicia Vikander), die hij op het vasteland heeft leren kennen. Ze willen graag een kind, maar na jaren is dit helaas zonder succes . Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een dode man en een baby erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren, maar dit is niet zonder gevolgen.

ACTEURS IN The Light between Oceans