Momentum

Momentum (2015)

The Heist Gone Wrong, is Not Her Only Problem

[5,5 / 10]

Momentum (2015)

Recensies van Momentum

5,5 12.439 stemmen
2,7 227 stemmen

Momentum kijken

Huren -

Momentum TRAILER

Bekijk hier de trailer van Momentum

Momentum SYNOPSIS

Momentum is een Zuid-Afrikaanse en Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Stephen S. Campanelli. De hoofdrollen worden vertolkt door Olga Kurylenko, James Purefoy en Morgan Freeman.

'Momentum' vertelt het verhaal over een slimme dief Alexis Faraday (Olga Kurylenko). Ze wordt door haar ex-partner overgehaald om nog één overval te plegen. Samen met haar partners steelt ze dure diamanten uit een bankkluis. Wat ze op dat moment niet door heeft is dat er een USB-stick met staatsgeheimen tussen zit. Als één van haar partners wordt vermoord door een internationaal syndicaat slaat Faraday op de vlucht. Ze wordt achtervolgt door zowel de politie als een huurmoordenaar die de USB-stick koste wat kost in handen willen krijgen. Faraday gaat in haar eentje de harde strijd aan tegen beide partijen om te overleven.

ACTEURS IN Momentum

Olga Kurylenko
Als: Alexis Farraday
James Purefoy
Als: Mr. Washington
Morgan Freeman
Als: Senator
Marian Frizelle
Debra Sullivan
Jenna Saras
Als: Jessica
Karl Thaning
Als: Doug MacArthur
Greg Kriek
Colin Moss
Shelley Nicole
Brett Williams
Sabine Palfi
Scot Cooper
Tags: politie, overval, moord, washington, misdaad, productie, diamanten, dief, staatsgeheimen, overleven, heer, sleutel, morgan freeman, olga kurylenko, vechten, internationaal, partner, huurmoordenaar, leider