Of Ik Gek Ben (2016)

[5.9 / 10]

Of Ik Gek Ben (2016)

Recensies van Of Ik Gek Ben

5.9 192 stemmen

Of Ik Gek Ben kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 7.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99

Of Ik Gek Ben NIEUWS

Of Ik Gek Ben TRAILER

Bekijk hier de trailer van Of Ik Gek Ben

Of Ik Gek Ben SYNOPSIS

Of ik gek ben is een Nederlandse drama- en komediefilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Frank Lammers. Deze film is gebaseerd op het boek 'of ik gek ben' van Michiel Stroink. Met in de hoofdrol onder andere Mike Weerts, Monic Hendrickx en Cees Geel.

De jonge en succesvolle kunstenaar Benjamin is helemaal de weg kwijt als hij in een tbs-kliniek belandt. Hij herinnert zich niets van een gewelddadig vergrijp waarvoor hij is veroordeeld. Het leven in de kliniek is absurd en meedogenloos, maar langzaam krijgt Benjamin weer grip op zichzelf en beseft hij wat voor oppervlakkige narcist hij was voordat hij in de kliniek belandde. Eenmaal vrij, doet het weerzien met zijn oude vrienden de grond onder hem opnieuw wegzinken en zet hij een groot vraagteken bij wat nu eigenlijk de echte waarheid is.

Frank Lammers over deze film: 'Of ik gek ben' is een tragiekomediethriller over menselijk falen. Wat doe je als je op een dag wakker wordt en alles kwijt bent. Je geld, je carrière, je vrijheid en de wereld zegt dat je gek bent?”

ACTEURS IN Of Ik Gek Ben