Phileine zegt sorry

Phileine zegt sorry (2003)

Naar de bestseller van Ronald Giphart

[6,1 / 10]

Phileine zegt sorry (2003)

Recensies van Phileine zegt sorry

6,1 3.030 stemmen
2,5 1.034 stemmen

Phileine zegt sorry kijken

Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 6,29

Phileine zegt sorry TRAILER

Phileine zegt sorry SYNOPSIS

Phileine zegt sorry is een Nederlands- en Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2003. De regie is in handen van Robert Jan Westdijk en naar de gelijknamige roman van Ronald Giphart. Met Kim van Kooten, Michiel Huisman en Roeland Fernhout in de hoofdrol. Voor acteur Michiel Huisman was dit de fundering naar groter succes. Hij staat nu in grote Amerikaanse producties zoals 'The Age of Adaline' en de splinternieuwe Netflix-film 'The Red Sea Diving Resort'.

In een totale opwelling reist Phileine haar vriend Max achterna die als acteur in New York meedoet aan een internationaal Shakespeare-project. Ze vermoedt dat hij meer geïnteresseerd is in zijn tegenspeelster Joanne dan in haar, wat haar uiteindelijk in de armen van Joannes vriend doet belanden. In een vlaag van seksuele jaloezie verstoort ze Max en Joannes intieme interpretatie van Romeo & Juliet. De nieuw verworven landelijke bekendheid brengt haar niet het geluk waar ze op gehoopt had en ze realiseert zich in de zeer luxe eenzaamheid van haar Waldorf Astoria hotelsuite dat Max meer voor haar betekent dan ze ooit had gedacht.

ACTEURS IN Phileine zegt sorry

Tags: new york, verstoort, joanne, film, netflix, acteur, roman, eenzaamheid, huisman, ronald giphart, shakespeare, project, komedie, relatie, giphart, diving, vriend, kim van kooten, michiel huisman, robert jan westdijk, roeland fernhout, fundering, geluk, the age of adaline, internationaal, romantische komedie, jaloezie