Quiz

Quiz (2012)

Niet elke vraag heeft een antwoord

Quiz (2012)

Quiz gratis kijken

Quiz AVROTROS Leo Vandermolen (40) is een succesvolle quizmaster die tot de jetset van de Nederlandse samenleving behoort. Hij heeft alles; een lieve vrouw Sandra (37), een schattige dochter Monica (12), een villa met zwembad in 't Gooi, een Porsche én de hoogste kijkcijfers... Leo heeft net de laatste opnamen van het seizoen van de quiz achter de rug en spoedt zich naar het restaurant waar hij, eindelijk, wat tijd met zijn gezin door kan brengen. Althans, dat is de bedoeling... Sandra en Monica hebben namelijk pech met de auto en komen later. In de tussentijd spreekt een man Leo aan in het restaurant.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Quiz kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
Dvd € 6,99

Quiz TRAILER

Bekijk hier de trailer van Quiz

Quiz SYNOPSIS

Quiz is een Nederlandse thriller uit het jaar 2012. Deze productie is geregisseerd door Dick Maas (bekend van films zoals 'Prooi' en 'Flodder'). Met Barry Atsma en Pierre Bokma in de hoofdrol.

Het verhaal gaat over de bekende quizmaster Leo Vandermolen. Hij zit in een restaurant te wachten op zijn vrouw en dochter als hij plots wordt lastiggevallen door een merkwaardige man die beweert zijn gezin te hebben ontvoerd. Leo krijgt een uur de tijd om tien gênante vragen over zijn privéleven te beantwoorden. Als hij daar niet in slaagt, dan zullen zijn vrouw en dochter verdrinken in een watertank die ook in Leo's quiz gebruikt wordt. Er ontstaat een macaber spel waarin de quizmaster opeens de kandidaat blijkt te zijn.

ACTEURS IN Quiz

Tags: vrouw, restaurant, productie, maas, thriller, gezin, verdrinken, spel, dochter, quiz, kandidaat, Barry Atsma, flodder, prooi, dick maas, pierre bokma, privéleven
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier