Salt

Salt (2010)

Salt Will Not Be Stopped

[6,4 / 10]

Salt (2010)

Recensies van Salt

6,4 277.284 stemmen
3,2 2.906 stemmen

Salt kijken

Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand

Salt TRAILER

Bekijk hier de trailer van Salt

Salt SYNOPSIS

Salt is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2010. De film is geregisseerd door Phillip Noyce, en geschreven door Kurt Wimmer en Brian Helgeland. De hoofdrol wordt vertolkt door Angelina Jolie.

Evelyn Salt is een geweldige CIA-agente. Haar staat van dienst is indrukwekkend en uitzonderlijk. Maar wanneer een Russische spion overgaat tot onthullingen, komt ook Salt in opspraak. De overloper beweert dat Salt een Russische dubbelspionne is en weldra de opdracht zal krijgen om de president van de Verenigde Staten te vermoorden. Voor Salt zit er niets anders op dan te vluchten en haar jarenlange ervaring als geheim agente te gebruiken om haar onschuld aan te tonen.

ACTEURS IN Salt

Tags: president, spion, verenigde staten, film, geheim, angelina jolie, jolie, vluchten, angelina, uitzonderlijk, opdracht, opspraak, kurt, vermoorden, agente, cia, evelyn, dienst, brian helgeland

MEER Salt

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.