Species II

Species II (1998)

The Sexiest Alien in the Universe is Back

[4,4 / 10]

Species II (1998)

Recensies van Species II

4,4 27.854 stemmen

Species II kijken

SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
Dvd € 9,29

Species II TRAILER

Bekijk hier de trailer van Species II

Species II SYNOPSIS

Species II is een Amerikaanse sciencefiction en horrorfilm uit het jaar 1998 onder regie van Peter Medak. De productie is een vervolg op de film Species uit 1995 en werd in 2004 zelf opgevolgd door Species III. Van de cast uit de eerste film Species keren Natasha Henstridge, Michael Madsen en Marg Helgenberger terug in het tweede deel.

Patrick (Justin Lazard), Dennis (Mykelti Williamson) worden op een missie naar Mars gezonden. In de tijd dat Patrick als eerste mens op de planeet wandelt, kruipt er een alien aan boord die zich even later meester maakt van de astronauten en zich in hun lichaam nestelt. Eenmaal terug op aarde begint vooral Patrick zich vreemd te gedragen. De alien in hem wil zich voortplanten en Patrick krijgt een enorme drang naar seks. De overheid beseft dat er iets goed mis is, en roept de hulp in van dokter Laura Backer en Press Lenox.

ACTEURS IN Species II

Tags: overheid, astronauten, planeet, mars, productie, film, alien, seks, aarde, dokter, lichaam, 1995, meester, 2004, vreemd, missie, hulp, marg helgenberger, mykelti williamson, sciencefiction
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier