Star Trek VI: The Undiscovered Country

Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)

The battle for peace has begun

[7,2 / 10]

Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991)

Recensies van Star Trek VI: The Undiscovered Country

7,2 73.837 stemmen

Star Trek VI: The Undiscovered Country kijken

SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 4,99
HD Kopen € 4,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 8,99
HD Kopen € 11,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 9,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd -

Star Trek VI: The Undiscovered Country NIEUWS

Star Trek VI: The Undiscovered Country TRAILER

Star Trek VI: The Undiscovered Country SYNOPSIS

Nadat een explosie heeft plaatsgevonden op de mijnbouwmaan Praxis, hebben de Klingons ongeveer vijftig jaar voordat hun ozonlaag het begeeft. Ze zijn genoodzaakt vrede te sluiten met de Federatie, waarmee ze al zeventig jaar in conflict zijn. Kapitein James T. Kirk en zijn bemanning worden ingeschakeld voor de vredesonderhandeling, maar de gesprekken verlopen niet volgens plan. Kirk en McCoy worden uiteindelijk door de Klingons in hechtenis genomen en naar een werkkamp gestuurd. Zullen zij in staat zijn uit de gevangenis te ontsnappen en zal er ooit vrede worden gesloten met de Klingons?

Star Trek VI: The Undiscovered Country is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door Nicholas Meyer (bekend van de films 'Star Trek: The Wrath of Khan' en 'Vendetta'). Met onder andere William Shatner, Leonard Nimoy en DeForest Kelley in de hoofdrol. Dit is de laatste Star Trekfilm met alle personages uit de oorspronkelijke serie.

ACTEURS IN Star Trek VI: The Undiscovered Country

Tags: explosie, gevangenis, werkkamp, productie, films, khan, conflict, hechtenis, serie, kapitein, bemanning, ozonlaag, praxis, vrede, meyer, star trek, william shatner, leonard, leonard nimoy, star trek vi the undiscovered country, country