Storm: Letters van Vuur (2017)

Één jongen ontketent een revolutie

[6.1 / 10]

Storm: Letters van Vuur (2017)

Storm: Letters van Vuur gratis kijken

Zappbios: Storm - Letters van Vuur NTR Storm speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm ziet hoe zijn vader Klaas gearresteerd wordt. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Recensies van Storm: Letters van Vuur

6.1 612 stemmen

Storm: Letters van Vuur kijken

SD Kopen € 5.99
HD Kopen € 5.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Streamen € 9,99 per maand
Streamen € 9,99 per maand
Huren -
SD Kopen € 6.99
HD Kopen € 8.99
SD Huren € 3.99
HD Huren € 3.99
SD Kopen € 8.99
HD Kopen € 10.99
SD Huren € 2.99
HD Huren € 3.99
Dvd -
Bluray -

Storm: Letters van Vuur TRAILER

Storm: Letters van Vuur SYNOPSIS

Storm: Letters van Vuur is een Nederlandse avonturen- en familiefilm uit het jaar 2017. Met Davy Gomez, Yorick van Wageningen en Juna de Leeuw in de hoofdrol.

Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke (Juna de Leeuw), een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een spannende race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een wild avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid.

ACTEURS IN Storm: Letters van Vuur