Sudden impact

Sudden impact (1983)

Dirty Harry is at it again

[6,6 / 10]

Sudden impact (1983)

Recensies van Sudden impact

6,6 37.471 stemmen
3,2 547 stemmen

Sudden impact kijken

Veronica
Vandaag 22:00 uur
SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
HD Kopen € 8,99
HD Huren € 2,99
Dvd € 7,99
Bluray € 14,97

Sudden impact TRAILER

Bekijk hier de trailer van Sudden impact

Sudden impact SYNOPSIS

Sudden impact is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1983. De hoofdrollen worden vertolkt door Clint Eastwood en Sondra Locke. Ook heeft Eastwood deze film geregisseerd.

Deze film gaat over Detective Harry Callahan, ook bekend als Dirty Harry. Hij is een moordenaar op het spoor die zijn slachtoffers op rituele wijze om het leven brengt. Hij wil de gangster absoluut inrekenen en neemt een loopje met de reglementen. Zijn oversten pikken dit niet en sturen Callahan naar San Paulo, een plaatsje ten noorden van Californië. Ook hier wordt hij niet warm onthaald. Om onverklaarbare redenen is het hoofd van de plaatselijke politie hem liever kwijt dan rijk. Dirty Harry maakt ook kennis met Jennifer Spencer. Zij en haar zus werden tien jaar geleden op brute wijze verkracht.

ACTEURS IN Sudden impact

Tags: politie, californië, film, warm, rijk, moordenaar, 1983, gangster, paulo, onthaald, spencer, detective, spoor, clint eastwood, noorden, locke, verkracht, kennis

Sudden impact NIEUWS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.