The Many Saints of Newark

The Many Saints of Newark (2021)

From the Creator of Sopranos

[6,4 / 10]

Nu in de bioscoop

The Many Saints of Newark (2021)

Recensies van The Many Saints of Newark

Door Barry Kuiper
6,4 35.414 stemmen

The Many Saints of Newark kijken

Bioscoop Vanaf 11-11-2021

The Many Saints of Newark NIEUWS

The Many Saints of Newark TRAILER

The Many Saints of Newark SYNOPSIS

Het verhaal gaat over de jonge Anthony Soprano. Hij groeit op in een tumultueuze tijd in Newark. De machtige DiMeo-misdaadfamilie krijgt hevige concurrentie van andere gangsters en dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen. Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano. 'The Many Saints of Newark' is de prequel van de HBO-dramaserie 'The Sopranos' van David Chase.

The Many Saints of Newark is een Amerikaanse misdaad- en dramafilm uit het jaar 2021. Deze productie is geregisseerd door Alan Taylor. Met hoofdrollen voor Michael Gandolfini, Jon Bernthal en Vera Farmiga.

ACTEURS IN The Many Saints of Newark

Tags: misdaad, newark, productie, the sopranos, tony soprano, chase, concurrentie, rassenrellen, dramaserie, hbo, alan, maffiabaas, vera, misdaadfamilie, vera farmiga, jon bernthal, werk, stad, rit

The Many Saints of Newark VIDEOS