Two Weeks Notice

Two Weeks Notice (2002)

A comedy about love at last glance.

[6,1 / 10]

Two Weeks Notice (2002)

Recensies van Two Weeks Notice

6,1 98.576 stemmen
2,7 1.011 stemmen

Two Weeks Notice kijken

SD Kopen € 7,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 2,99
HD Kopen € 8,99
HD Huren € 2,99
Dvd € 7,99
Bluray € 24,89

Two Weeks Notice TRAILER

Two Weeks Notice SYNOPSIS

Two Weeks Notice is een Amerikaanse en Australische romantische komedie uit het jaar 2002. Deze productie is geregisseerd door Marc Lawrence. Hoofdrollen worden vertolkt door Sandra Bullock, Hugh Grant en Alicia Witt.

Lucy Kelson (Sandra Bullock) is advocate. Haar baas is George Wade (Hugh Grant), eigenaar van Wade Corporation. Wade ziet haar echter meer als een persoonlijke verzorgster dan als een werknemer. Hij heeft genoeg geld, is charmant en ook ongelooflijk zelfverzekerd. Kelson heeft er echter meer dan genoeg van om zijn stropdassen uit te zoeken en hem te verzorgen. Na een paar maanden besluit ze ontslag te nemen. Nu moet Wade zich de vraag stellen of het te laat is om nog te zeggen dat hij eigenlijk heel veel van Kelson houdt..

ACTEURS IN Two Weeks Notice

Tags: ontslag, productie, regisseur, verzorgen, werknemer, 2002, komedie, bullock, geld, hugh grant, sandra bullock, romantische komedie
Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.