What Women Want

What Women Want (2000)

Finally... a man is listening

[6,4 / 10]

What Women Want (2000)

Recensies van What Women Want

6,4 199.704 stemmen

What Women Want kijken

SD Kopen € 5,99
HD Kopen € 5,99
SD Huren € 2,99
HD Huren € 3,99
SD Kopen € 6,99
HD Kopen € 7,99
SD Huren € 3,99
HD Huren € 3,99
Streamen € 9,99 per maand
Dvd € 9,9
Bluray -

What Women Want NIEUWS

What Women Want TRAILER

What Women Want SYNOPSIS

What Woman Want is een Amerikaanse romantische komedie uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Nancy Meyers. Met in de hoofdrol Mel Gibson, Helen Hunt en Marisa Tomei.

Nick Marshall is een ambitieuze macho die in de reclamewereld werkt. Hij heeft zijn zinnen gezet op de functie van creative director, maar ziet de promotie aan zijn neus voorbijgaan. Zijn baas weet immers dat Nick als de beste vrouwen in bed kan praten, maar geen flauw benul heeft van wat er in hen omgaat en welke reclamecampagnes hen aanspreken. De job gaat bijgevolg naar een vrouw: Darcy McGuire. Voor Nick is dit echt balen. Maar dan krijgt hij een stroomstoot. Een klein ongeluk met grote gevolgen. Nick hoort vanaf dan immers alles wat vrouwen denken: hun verlangens, hun wensen en hun intiemste gedachten. De reclamemaker besluit zijn geheime wapen maximaal in te zetten om de baan van Darcy te kunnen inpikken.

ACTEURS IN What Women Want

Tags: vrouwen, ongeluk, stroomstoot, vrouw, productie, neus, wapen, reclamewereld, comedy, promotie, nancy, komedie, alan, marshall, mel gibson, bed, marisa tomei, ashley johnson, alan alda, the fall, baan, romantische komedie
De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier