Zappbios: De kidnappers

Zappbios: De kidnappers (2017)

A Film By Frederik Meldal Nørgaard

[5,1 / 10]

Zappbios: De kidnappers (2017)

Zappbios: De kidnappers gratis kijken

Zappbios: De kidnappers VPRO Jeugdfilm. Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje kidnappen om zo aan geld te komen en vraagt de kinderen om hulp. Die willen eerst niet, maar als hun vader geen werk kan vinden stemmen ze toch in. Georgs plan lijkt te werken, maar plannen zijn er eigenlijk alleen maar om in het water te vallen. Toch?
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Recensies van Zappbios: De kidnappers

5,1 122 stemmen

Zappbios: De kidnappers kijken

Dvd -

Zappbios: De kidnappers TRAILER

Zappbios: De kidnappers SYNOPSIS

Kidnapning (Nederlandse titel: 'De Kidnappers' is een Deense komedie- en familiefilm uit het jaar 2017. Met Brian Lykke en Luca Reichardt in de hoofdrol.

Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje kidnappen om zo aan geld te komen en vraagt de kinderen om hulp. Die willen eerst niet, maar als hun vader geen werk kan vinden stemmen ze toch in. Georgs plan lijkt te werken, maar plannen zijn er eigenlijk alleen maar om in het water te vallen. Toch?

ACTEURS IN Zappbios: De kidnappers

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier