In naam van het volk

In naam van het volk


In naam van het volk gemist?

In naam van het volk over Evita Perón gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste afleveirng van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns-Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns-Amerika: Evita Perón. VeranderenAl op jonge leeftijd verliet ze het platteland om actrice te worden en vervolgens aan de zijde van haar man, president Juan Perón, Argentinië voor altijd te veranderen. Groot belangVriend en vijand zijn ervan overtuigd dat ze van groot belang was voor de rechten van vrouwen en Erik Dijkstra ontdekt dat ze tot op de dag van vandaag niet alleen oude, maar ook veel jonge mensen in Argentinië inspireert. Over de rug van de Andes gemist? Bekijk deze video »
Uitzending :
In naam van het volk over Evita Perón gemist? Bekijk hier de hele uitzending
In de laatste afleveirng van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns Amerika: Evita Perón.
channel icon
Gisteren 21:15 uur

In naam van het volk NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.