Russian Doll

Dying is easy, It's Living That's Hard

Wat is Russian Doll?

Cynische komedie
Russian Doll is een Amerikaanse komedieserie uit het jaar 2019. Deze acht-delige serie werd gemaakt door Natasha Lyonne, Amy Poegler en Leslye Headland. Lyonne is je vast welbekend: zij speelt Nicky Nichols in Orange Is The New Black. Amy Poehler is een comedy-zwaargewicht. Zij speelde onder andere jarenlang in Saturday Night Live.

Met de dood in de ogen
De serie Russian doll draait om Nadia (Natasha Lyonne), een jonge New Yorkse die op weg naar een feestje is dat voor haar wordt gegeven. Dan gaat ze dood en komt weer tot leven in haar badkamer, een paar uur eerder in de tijd, klaar om naar het feest te gaan. Daar verloopt alles precies zoals ze eerder meemaakte, maar ook nu komt ze weer om het leven. Vele keren probeert Nadia aan haar dood te ontsnappen, maar neerstortende liften, tuimelpartijen van de trap en gruwelijke verkeersongelukken voorkomen dat ze de volgende dag haalt. Wat is er aan de hand, en nog belangrijker, hoe kan ze ervoor zorgen dat ze uit deze dodelijke tijdlus kan ontsnappen?

Tags: feest, live, badkamer, netflix, comedy, liften, serie, komedie, feestje, saturdaynightlive, dood, orange is the new black, amy, trap, amy poehler

MEER Russian Doll


ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »