Nieuw: Beer Masters gemist? | Gids.tv

Nieuw: Beer Masters gemist?
Documentaire

Discovery
2022-08-23 21:30:00
Tip

Uitzending van Beer Masters gemist? Welke thuisbrouwer maakt de lekkerste bieren van Europa? In het nieuwe programma Beer Masters, vanaf vanavond wekelijks te zien op Discovery, nemen vijf teams uit vijf verschillende landen het tegen elkaar op, waaronder het duo Maaike en Amy uit Amsterdam en de Belgische Nicolas en Sven.

Winst
Elke ronde moeten de thuisbrouwers een bepaald soort bier maken waaruit steeds een winnaar wordt gekozen door een panel van experts en special guests. Aan het eind van het seizoen wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt van wie het winnende biertje groots op de markt wordt gebracht en waarvan alle winst naar de winnende brouwers gaat.

James Blunt
Om inspiratie op te doen, gaan de deelnemers elke aflevering langs bij enkele bijzondere brouwers in Europa, zodat zij én wij leren van het fascinerende proces om van slechts vier basisingrediënten – water, gist, gerstemout en hop – een uniek biertje te maken. De strijd wordt gepresenteerd door singer-songwriter – tevens bierliefhebber en pubeigenaar – James Blunt en biersommelier Jaega Wise.

Bekijk deze aflevering van Beer Masters hier terug.