De Droom van de Jeugd: Max verbijsterd door geheim van Suus gemist? | Gids.tv

De Droom van de Jeugd: Max verbijsterd door geheim van Suus gemist?
Serie

NPO 1
2023-07-19 20:33:00

Uitzending van De Droom van de Jeugd gemist?

De Droom van de Jeugd gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag kun je bij NPO 1 kijken naar de zevende aflevering van De droom van de jeugd. Deze serie maakt een reis door de tijd vanaf de jaren ’60 tot nu en volgt verschillende generaties van de familie Wander. Max is in shockIn deze aflevering van De droom van de jeugd reist Max naar Syrië. Hij krijgt van Miriam te horen hoe Suus haar leven lang werd achtervolgd door schuldgevoel vanwege een geheim dat Suus met zich meedroeg. Max is in shock door deze onthulling. Nachtmerries en conflictenVader Kick is dementerende. Frans wordt geplaagd door nachtmerries over de oorlog. Charlie is een dwarse, blowende puber en is altijd samen met boezemvriend Hicham. Na de aanslagen van 9/11 raakt Charlie in het zoveelste conflict met haar moeder.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van De Droom van de Jeugd gemist? Woensdag kun je bij NPO 1 kijken naar de zevende aflevering van De droom van de jeugd. Deze serie maakt een reis door de tijd vanaf de jaren ’60 tot nu en volgt verschillende generaties van de familie Wander.

Max is in shock
In deze aflevering van De droom van de jeugd reist Max naar Syrië. Hij krijgt van Miriam te horen hoe Suus haar leven lang werd achtervolgd door schuldgevoel vanwege een geheim dat Suus met zich meedroeg. Max is in shock door deze onthulling.

Nachtmerries en conflicten
Vader Kick is dementerende. Frans wordt geplaagd door nachtmerries over de oorlog. Charlie is een dwarse, blowende puber en is altijd samen met boezemvriend Hicham. Na de aanslagen van 9/11 raakt Charlie in het zoveelste conflict met haar moeder.

Bekijk deze aflevering van De Droom van de Jeugd hier terug.