Live: Feyenoord - FC Midtjylland gemist? | Gids.tv

Live: Feyenoord - FC Midtjylland gemist?
Sport

Veronica
2022-10-13 18:40:00
Tip

Uitzending van Europa League: Feyenoord - Midtjylland gemist? Voorbeschouwing en vanaf 18.45 uur live verslag van de wedstrijd Feyenoord - FC Midtjylland in Groep F van de Europa League. Het duel is ook live te zien op ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Gelijkspel
Vorige week donderdag gingen de Rotterdammers al op bezoek bij FC Midtjylland, in Denemarken. Bij rust stond Feyenoord met 0-2 voor dankzij treffers van Sebastian Szymański en Orkun Kökçü. Een mooie overwinning leek dus in de maak, ware het niet dat Midtjylland in de tweede helft volledig terugkwam. Gustav Isaksen en Juninho tekenden voor een 2-2 eindstand.

Spannende groep
Groep F is zonder twijfel de spannendste groep van de Europa League. Na drie speelrondes hebben alle ploegen namelijk precies evenveel punten, vier. Toch zijn er wel wat verschillen aan te wijzen op basis van het doelsaldo. Feyenoord gaat aan kop dankzij de 6-0 overwinning op Sturm Graz; de Oostenrijkers staan door deze oorwassing juist onderaan.

Bekijk deze aflevering van Europa League: Feyenoord - Midtjylland hier terug.