Live: Lazio Roma - Feyenoord (Europa League) gemist? | Gids.tv

Live: Lazio Roma - Feyenoord (Europa League) gemist?
Sport

Veronica
2022-09-08 20:55:00
Tip

Uitzending van Europa of Conference League wedstrijd gemist? Vanavond begint het Europa League-avontuur voor Feyenoord. Direct na PSV - Bodø/Glimt staat het duel Lazio Roma - Feyenoord op het programma bij Veronica en ESPN 2. Kunnen de Rotterdammers meteen een statement maken in hun lastige groep?

Finale
Het vorige Europese seizoen verliep boven verwachting goed voor Feyenoord. De Rotterdammers haalden voor het eerst sinds 2002 een Europese finale. Destijds werd de UEFA Cup gewonnen van Borussia Dortmund, dit keer bleek AS Roma te sterk in de eindstrijd van de Conference League. Dit jaar is Feyenoord ingedeeld bij Lazio Roma, FC Midtjylland en Sturm Graz.

Vorig seizoen
Lazio Roma kwalificeerde zich als nummer vijf van de Serie A direct voor de Europa League. De Italianen zullen het beter willen doen dan vorig jaar, toen ze in de play-offs voor de knock-outfase werden verslagen door FC Porto - dat vanuit de groepsfase van de Champions League instroomde. Lazio eindigde als tweede in een groep met Galatasaray, Olympique Marseille en Lokomotiv Moskou.

Bekijk deze aflevering van Europa of Conference League wedstrijd hier terug.