Live: Borussia Dortmund - Chelsea (Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Borussia Dortmund - Chelsea (Champions League) gemist?
Sport

RTL 7
2023-02-15 20:53:00
Tip, Live

Uitzending van UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Chelsea gemist? Voorbeschouwing vanaf 19.55 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. In het tweede tweetal van achtste finales neemt Chelsea het in het Signal-Iduna-Park in Dortmund het op tegen Borussia. De winnaar van de Champions League van 2020/2021 wil natuurlijk ook dit jaar weer ver komen: gaan ze in ieder geval tot de kwartfinales komen?

Geel-zwarten
Om die kwartfinale te bereiken, moeten de Londenaren wel even winnen van de geel-zwarten uit de Duitse stad Dortmund. Zij zijn echter in goede vorm: ze verloren sinds de officiële start van het kalenderjaar geen wedstrijd meer. In de Champions League verloren de Duitsers maar één keer: met 2-1 van Manchester City.

Miljoenen
De Engelsen zelf deden een miljoeneninjectie deze winter: ze haalden onder meer Enzo Fernandez van Benfica, Noni Madueke van PSV, Benoit Badiashile van AS Monaco en Joao Felix van Atletico Madrid. Laatstegenoemde haalde in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Fulham echter direct een rode kaart op bij scheidsrechter David Coote. Of die injectie ze in de Champions League gaat helpen? Dat gaan we zien.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League: Borussia Dortmund - Chelsea hier terug.