Live: Paris Saint-Germain - Bayern München (achtste finale Champions League) gemist? | Gids.tv

Live: Paris Saint-Germain - Bayern München (achtste finale Champions League) gemist?
Sport

RTL 7
2023-02-14 20:53:00
Tip, Live

Uitzending van UEFA Champions League: Paris Saint-Germain - Bayern München gemist? Voorbeschouwing om 19.55 uur, live verslag vanaf 21.00 uur. In de achtste finales van de Champions League spelen dinsdag de Franse en de Duitse koploper tegen elkaar. Paris Saint-Germain en Bayern München moeten in twee wedstrijden uitvechten wie naar de kwartfinales gaat.

Geen Messi
Paris Saint-Germain stelde toch ietswat teleur in de groepsfase. Alhoewel ze wel bijna eerste in de poule werden, moesten ze die positie aan Benfica laten: tegen de Portugezen werd twee keer gelijkgespeeld: zowel in Portugal als in Parijs werd het 1-1. Eén groot nadeel voor de Parijzenaren: in de eerste wedstrijd is Lionel Messi er niet bij.

Doelsaldo
De mannen uit Müchen deden wel gewoon wat er van ze verwacht werd: ze werden eerste in poule C en verloren geen wedstrijd: zowel Barcelona als Internazionale werden twee keer verslagen en er werd een prachtig doelsaldo van +16 verzilverd. Het is dus niet zo gek dat de ploeg van Nagelsmann de grote favoriet van deze onderlinge strijd is.

Bekijk deze aflevering van UEFA Champions League: Paris Saint-Germain - Bayern München hier terug.