Goede Tijden, Slechte Tijden: zomercliff gemist? | Gids.tv

Goede Tijden, Slechte Tijden: zomercliff gemist?
Serie

RTL 4
2023-06-01 20:01:00
Tip

Uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Donderdag 1 juni kun je weer heel wat spanning en sensatie verwachten in Goede tijden, slechte tijden. Het is namelijk tijd voor de zomercliff, en traditiegetrouw wordt het seizoen van de soap op dramatische wijze afgesloten.

Bruiloft Henk en Laura
Deze keer draait de cliffhanger om het huwelijk van Henk en Laura. Het zou een prachtige dag moeten worden voor de twee geliefden, maar de romantiek verdwijnt totaal en krijgt een dramatische wending. Ze vieren met allemaal Meerdijkers een mooi feestje op een partyboot, maar dan gebeurt er iets waar alle inwoners van Meerdijk op een heftige manier bij betrokken zijnā€¦ Wie niet kan wachten kan een week van tevoren de zomercliff al zien via Videoland.

Zomer vol GTST
Fans van GTST hoeven niet bang te zijn dat ze de hele zomer hun favoriete soap moeten missen. Op RTL.nl en GTST-socials wordt allerlei content aangeboden, zodat iedereen van Goede tijden, slechte tijden kan blijven genieten. Vanaf 8 juni kun je via RTL.nl/GTST kijken naar Oude tijden, een zesdelige serie waarin bekende oud-castleden zoals Patrick Martens, Winston Post en Sabine Koning terugblikken op hun tijd in de soap. Het 34e seizoen van GTST start op donderdag 24 augustus bij Videoland en op maandag 28 augustus bij RTL 4. Bekijk deze aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden hier terug.