Het grote 30 tellen tv-toernooi: gemist? | Gids.tv

Het grote 30 tellen tv-toernooi: gemist?
Overige

NPO 1
2023-12-07 20:34:00
Tip

Uitzending van Het grote 30 tellen tv-toernooi gemist? Donderdag 7 december kun je op NPO 1 genieten van het bekende spel 30 Seconds. Verschillende bekende Nederlanders spelen voor het goede doel in Het grote 30 tellen tv-toernooi.

Liliane Fonds
In deze eenmalige uitzending zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich samen met hun familieleden in voor het Liliane Fonds. De spelshow wordt gepresenteerd door Bert van Leeuwen en Giovanca Ostiana. “Zoals alles in Het grote 30 tellen tv-toernooi om tijd draait, tikt de tijd ook voor kinderen met een handicap die opgroeien in de armste delen van de wereld”, aldus de EO. Tijdens het spel staat het belpanel, met onder anderen Jaap Jongbloed, klaar om kijkers te woord te staan die donateur willen worden van het Liliane Fonds.

BN’ers nemen familieleden mee
Isa Hoes neemt haar kinderen Merlijn en Vlinder én huisvriend Rein Hofman mee. Jochem van Gelder gaat de strijd aan samen met zijn twee broers en jongste zoon. Berget Lewis hoopt te winnen met haar oudere zussen Valerie en Donna én haar broer Dillon. Met deze drie families worden in totaal vier spelrondes gespeeld waarvan één finaleronde, hierbij moeten ze binnen 30 tellen de meeste antwoorden te verzamelen. Bekijk deze aflevering van Het grote 30 tellen tv-toernooi hier terug.