Maandag in Op1: Sandra Phlippen over de onrust in de financiële wereld gemist? | Gids.tv

Maandag in Op1: Sandra Phlippen over de onrust in de financiële wereld gemist?
Amusement

NPO 1
2023-03-20 22:56:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Maandagavond presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op maandag 20 maart.

Onderwerpen Op1 van maandag 20 maart

  • Het zal je familie maar zijn, denk je als je de hitserie ‘Succession’ ziet. Deze week gaat het laatste seizoen in première en weten we wie de strijd om de opvolging wint. Gaat het er in echte familiebedrijven ook zo manipulatief aan toe? We vragen het de families Ouborg, Peetoom en El Mouden

  • Staan we aan de vooravond van een nieuwe bankencrisis? Na de val van de Amerikaanse Sillicon Valley Bank werd de Zwitserse bank Credit Suisse voor miljarden overgenomen door UBS, maar is daarmee een nieuwe crisis afgewend? En hoe reageerden de financiële markten? We bespreken het met hoofdeconoom Sandra Phlippen van ABN-Amro en financieel journalist Martin Visser.

  • Alle ogen zijn gericht op Den Haag, waar morgen de coalitie voor het eerst praat over de vraag hoe nu verder. Nu vandaag bleek dat de coalitie weer een zetel verliest in de Eerste Kamer lopen de spanningen verder op. De druk loopt ook op rondom CDA-leider Hoekstra. Lukt het hem de komende dagen om zijn partij achter zich te houden? We bespreken het met politiek journalisten Marieke Smits en Thomas van Groningen.

  • In alle provincies werden ze de grootste, dus maakt de BBB zich klaar om te gaan besturen. Henk Vermeer, campagneleider en ambtelijk secretaris van BBB, staat aan het hoofd van de twaalf formaties in de provincies. Wie is deze man achter het succes van BBB? En wat wordt de strategie?

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws