Vrijdag in Op1: Alberto Stegeman over de mishandeling van bewoners op zorgboerderij in Groningen gemist? | Gids.tv

Vrijdag in Op1: Alberto Stegeman over de mishandeling van bewoners op zorgboerderij in Groningen gemist?
Amusement

NPO 1
2023-04-21 22:15:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Natasja Gibbs en Amber Kortzorg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 21 april.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 21 april

  • In het restaurant van Wander Alblas moet je zelf helpen de kip te slachten, voordat je mag genieten van een van zijn kipgerechten. In de hoop de vleesconsumptie te verlagen. Een goede stap? Of is het een doorgeslagen concept? Vanavond schuift Wander samen met TV-kok Nadia Zerouali aan bij Op1.

  • Er bestaan nog steeds heel veel mythen over seks. Seksuoloog Rik van Lunsen schreef er een boek over met de onlangs overleden seksuologe Ellen Laan. Welke mythen zijn er? En hoe kunnen we deze misverstanden de wereld uit helpen? Rik van Lunsen schuift vanavond aan samen met columnist Joy Delima, die wekelijks schrijft over haar eigen seksuele ervaringen.

  • Op een zorgboerderij in Groningen werden gehandicapte bewoners zowel fysiek als mentaal mishandeld. De misstanden bleven jaren onder de radar. Hoe was dit mogelijk? Alberto Stegeman ontdekte het en gaat in het nieuwe seizoen van ‘Undercover in Nederland’ de confrontatie aan met de daders, waar hij vanavond in Op1 over vertelt.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws